Szállítási információk

A gyors és kényelmes szállítás fontos része az online vásárlási élménynek, ezért mi itt a mofi-nál a FOXPOST-ot választottuk, mint szállító cég.

Szállító cég

FOXPOST Zrt.
Cégjegyzékszám: 10–10-020309 – Egri Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 25034644-2-10
Székhely: Magyarország, 3200 Gyöngyös, Batsányi utca 9.
Telephely: Magyarország, 1097 Budapest, Táblás utca 36-38.
Üzleti tevékenység helye: Magyarország
Telefon: +36 1 999 0369
E-mail: info@foxpost.hu

Hogy miért? Környezet barát flottájuk van, a csomagautomatába való szállítással kevesebb üzemanyagot használnak, környezetbarát technológiával készítették a csomagautomatáikat, stb.

Szállítási idők és árak

A szállítás 2 részre osztható úgy, mint:

Feldolgozási idő: Vásárlás feldolgozása, termékek összegyűjtése, termékek minőségének ellenőrzése, a szállítócégnek átadása. A feladott rendeléseket másnap reggel 8-ig feladjuk a szállítócégnek. Raktáron nem lévő termékek esetén 10-11 napon belül tudjuk beszerezni a terméket, és eljuttatni a szállítócégnek.

Szállítási idő: Ez az az idő, amíg a termék feladást követően eljut egy átvételi pontra, vagy személyes átvétel esetén hozzád. A személyes átvétel általában több időt szokott igénybe venni, mert a szállítócégnek egyeztetnie kell veled, hogy mikor szállítsa ki. Az árakról és a becsült szállítási időkről tájékozódhatsz a következő táblázatokból.

Szállítási idők:CsomagautomataHázhoz szállítás
Van raktáron2 munkanap*3 munkanap*
Nincs raktáron12-13 munkanap*13-14 munkanap*

*A 18:00 után leadott rendelések feladása csúszhat 1 napot. Csomagjainkra konkrét kiszállítási időgaranciát nem vállalunk.

Szállítási árak:Bruttó ár (AAM)
Csomagautomata1099 Ft
Házhoz szállítás1599 Ft

A csomag feladásáról és a várható érkezéséről minden esetben értesítünk, és a foxpost honlapján követheted a csomagodat. Csomagautomata választása esetén használd ezt a csomagautomata keresőt.

Fontos információk

  • Amikor a csomagod megérkezik a csomagautomatába, akkor SMS értesítőt fogsz róla kapni, amiben benne lesz egy nyitókód, amivel átveheted a csomagod.
  • Házhoz szállítás esetén a Foxpost két alkalommal kíséreli meg a megrendelt áruk átadását. Az automatás átvétel esetében a csomagok 72 óráig vehetőek át az automatából az SMS-ben küldött nyitókód segítségével.
  • Ha nem tetszik a termék és csomagautomatába rendeltél, akkor azt 14 napon belül ingyenesen visszaküldheted az átvételkor, SMS-­ben kapott nyitókódod megadásával. Egyszerűen csak pakold vissza a csomagod az automatába, és már kész is!
  • Sikertelen kézbesítés esetén az újra kézbesítés díja a Vásárlót terheli. Az újra kézbesítést nem igénylő vásárlóktól a mofi.hu jogi úton követelheti a kiszállítás és a visszaszállítás díjját, amelynek részleteiről az ÁSZF-ben olvashatsz.
  • További kérdések esetén keresd fel a FoxPost gyakran ismételt kérdések oldalát.

Köszönjük bizalmadat, és jó filmezést/vlogolást kívánunk!