Telefon tartó állvány – Ulanzi U-Rig II Metal

19990 Ft AAM

Rezgésmentes videókat szeretnél? Élvezhető kézi felvételeket? Használj telefon tartó állványt, úgynevezett rig-et! Máris stabilabban tudod fogni a telefonod.

Availability: Készleten (utánrendelhető)

Várható kiszállítás 2-3 munkanap.
További kiszállítási információkról érdeklődj a szállítás oldalon.

Telefon tartó állvány leddel és mikrofonnal- Ulanzi U-Rig II

Mire jó egy telefon tartó állvány, videó rig?

Amikor videó felvételeket csinálunk, akkor nagyon fontos a kép stabilitása. Történetesen a rezgő kép élvezhetetlenné teszi a videót amit készítünk, ezért nem fogjuk elérni a kívánt hatást. Nem mellesleg like-okat sem fogunk kapni, ami miatt szomorúak leszünk. Ezt senki sem akarja.

Kézi felvételeknél amikor mozgatjuk a kamerát nehezebb dolgunk van, mert nem lehet egy háromlábú telefon állványt használni, mert az statikus felvételekhez jó.

Ilyen esetben több lehetőségünk van, az egyik egy asztali telefontartó állvány, videó rig. Ez könnyebb megfogást biztosít a telefonunknak, így könnyebb kézi b-roll felvételeket csinálni, mint pl. ez. További előnye az Ulanzi U-Rig II telefon tartóállványnak, hogy mikrofont és LED videólámpát is tudunk rá rögzíteni, amelyek szintén elengedhetetlen kellékei egy élvezhető videónak.

Fő tulajdonságok

ulanzi-ulanzi-u-rig-ii-metal

3 cold shoe csatlakozó

A tökéletes videós élmény eléréséhez szükség van led megvilágításra, és külső mikrofonra. Az Ulanzi U-Rig II telefon tartó állvány 3 cold shoe csatlakozót tartalmaz, hogy 3 külső eszközt csatlakoztathassunk rá.

ulanzi-ulanzi-u-rig-ii-metal

Stabil megfogás

Útközben készült felvételekre tervezve. Az Kompatibilis a legtöbb okostelefonnal. Rugós megfogóval rendelkezik, amelybe 2.3″ és 3.4″ közötti okostelefonok férnek bele. Ezen felül csavaros rögzítővel is rendelkezik, a stabil megfogás érdekében. Ez az egyik legbiztonságosabb tartóállvány!

ulanzi-ulanzi-u-rig-ii-metal

Szabványos felfogatás

1/4″-os rögzítő csavarmenettel rendelkezik, amellyel bármely fotósállványra rögzíthető, így asztali telefontartó állványként is használható. Továbbá vízszintesen és függőlegesen is rögzíthető az állványra.

További információk

Specifikáció:

  •  Anyaga: Alumínium
  • Telefon kompatibilitás: 2,3″-3,4″
  • Méret: 22cm x  12cm x 2.3cm

Csomag tartalma:

  • Ulanzi U-Rig II Metal Video Rig
FONTOS: Nem tartalmazza a ledeket és a mikrofont sem.
Méretek22 × 12 × 2.3 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.